De Unie, in jouw belang
0345 851 851
info@unie.nl

Sportinstellingen: Medezeggenschap

Graag nodigen we de Unie-leden uit voor de Kick off Medezeggenschap ‘Meedoen is winst.’ Tijdens de Kick off komen ervaren trainers medezeggenschap aan het woord en worden tips and tricks aangeboden om de medezeggenschap in de organisatie (verder) vorm te geven. Ook is er ruimte om te netwerken. In deze nieuwsbrief is er meer te lezen over de Kick off en de wijze van aanmelding.

Een (interactieve) middag speciaal voor jou

De inhoud van de (interactieve) middag is mede afhankelijk van de uitkomsten van de gehouden enquête onder werkgevers & werknemers. Mocht de enquête nog niet zijn ingevuld dan kan dat alsnog (werknemer). Het geven van een mening kan tot 11 maart 2019.

Aan het einde van de middag heb je een beeld van:

  • De mogelijkheden die de cao Sport biedt om in samenwerking met de medezeggenschap op organisatieniveau maatwerk te creëren;
  • De meerwaarde van goede medezeggenschap in een sportorganisatie, voor nu en in de toekomst;
  • Wat er komt kijken bij wat er nodig is voor het oprichten van een medezeggenschapsorgaan;
  • Waar er informatie en ondersteuning te vinden is.

Praktische informatie 

De Unie-leden zijn van harte welkom op donderdag 4 april 2019 van 13.00 uur tot 17.00 uur in de Colour Kitchen aan de Pr. Christinalaan 4 te Utrecht. Aan deelname zijn géén kosten verbonden. Parkeren kan voor de deur. De voorlichting is bedoeld voor alle werkgevers én werknemers, met of zonder (lidmaatschap van) een medezeggenschapsorgaan.

Aanmelden voor de Kick off

Meer weten over medezeggenschap in de sport? Aanmelden kan nu via dit online formulier. Voor vragen neem dan gerust contact op met Marieke Audenaerde of Frank van Gene via info@sportwerkgever.nl.