De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

Rabobank: Nog geen onderhandelingsresultaat

05 april 2022

Vorige week was een week vol met overleggen over de Rabobank-cao. Maandag 28 en woensdag 30 maart 2022 heeft De Unie, samen met de andere vakorganisaties, de hele dag onderhandeld met de Rabobank. Vrijdag 1 april 2022 was de reserve dag voor cao-partijen. Helaas is het ook op deze dag niet gelukt om een akkoord te bereiken.

Ontvang jij onze nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan snel in.

De cao-partijen hebben intensieve gesprekken gevoerd en inmiddels zijn alle onderwerpen besproken. Op verschillende onderwerpen hebben we voortgang geboekt. Maar door de complexiteit van de gesprekken hebben cao-partijen besloten de onderhandelingen op donderdag 7 april voort te zetten. Omdat we snelheid willen houden in de onderhandelingen hebben we geprobeerd om dinsdag 5 april vrij te maken voor overleg, maar dat bleek voor één van de cao-partijen echt niet mogelijk.

Cao-partijen realiseren zich dat het belang om overeenstemming te bereiken groot is. Meer dan 20.000 medewerkers van de Rabobank wachten immers op nieuws over hun arbeidsvoorwaarden.

Contact

Heb je vragen naar aanleiding van dit bericht? Neem dan contact met de belangenbehartiger Inge de Vries op. Dit kan door een e-mail te sturen naar: inge.de.vries@unie.nl

 

[print_link]

Gerelateerde berichten

Word gratis lid