De Unie, in jouw belang
0345 851 851
info@unie.nl

Organisatieontwikkeling ONVZ

Op dinsdag 19 februari 2019 is er overleg gevoerd tussen De Unie en de werkgever. Ik ben in dit gesprek bijgepraat over de reorganisaties die recent zijn aangekondigd. Het gaat om de herinrichting van het cluster Klantrelaties en van het cluster Interne Audit & Controle. 

In totaal lijkt het te gaan om iets meer dan twintig medewerkers. Voor een bedrijf als ONVZ is dit een forse ingreep. Gelukkig lijkt het voor een deel van de betrokken medewerkers wel mogelijk te zijn om andere passende werkzaamheden te vinden bij ONVZ.

Sociaal plan

De werkgever heeft De Unie gevraagd om in te stemmen met de verlenging van het sociaal plan. Het huidige sociaal plan loopt af op 1 juli 2019. De werkgever wil dit verlengen tot 31 december 2019. De Unie vindt dit een positief voorstel. Wij gaan ervan uit dat de Unie-leden hier geen bezwaar tegen hebben. Als Unie-lid een andere mening? Stuur dan een e-mail.

Is deze reorganisatie op jou van toepassing?

Dan zijn de komende maanden wellicht heel spannend. Zijn er vragen, neem dan nu al contact op met De Unie. Wellicht zijn er vragen over de selectieprocedure bij interne vacatures, over het sociaal plan, over de UWV-procedure of informatie over andere bedrijven om te solliciteren.

Ook daarmee kunnen wij Unie-leden helpen.

Contact

Zijn er vragen naar aanleiding van dit bericht? Of informatie om te delen met De Unie? Neem dan contact met mij op door een e-mail te sturen naar inge.de.vries@unie.nl.