De Unie, in jouw belang
0345 851 851
info@unie.nl

November Maand van de Vakbond bij Achmea: Staatslot cadeau

Vorige week hebben De Unie-leden van ons bericht ontvangen over de aanstaande maand van de vakbond.

In november vragen De Unie en de andere vakorganisaties extra aandacht voor hun werk. Ook Achmea erkent het grote belang van sterke vertegenwoordiging van werknemers. Om dat te onderschrijven vergoedt de werkgever het eerste jaar contributie voor nieuwe leden.

Al lid van een vakbond? Voor diegenen heeft De Unie iets anders bedacht. Als jij als Unie-lid een collega lid maakt, ontvang je van ons naast de standaard Bol.com waardebon in de Maand van de Vakbond een extraatje. We sturen je ook een staatslot op! In november zullen we op verschillende momenten op kantoor langskomen met een koffietuktuk.

Een jaar lang geen contributie

Stuur dit bericht dus door naar geïnteresseerde collega’s. Zij kunnen door hier te klikken lid worden. En nogmaals, Achmea betaalt het eerste jaar contributie! Als de collega de naam van het Unie-lid invult als werver regelen wij de rest.

Financieel Planningstraject

Als jij als Unie-lid een collega lid maakt, doe je automatisch ook mee aan een verloting. Onder leden die een nieuw lid aanbrengen, verloten we namelijk een bijzondere prijs. Je eigen begroting, voor nu en in de toekomst op orde. Je wint namelijk een persoonlijk financieel planningsadvies van EBC! Met behulp van een financieel expert neem je je huidige financiële situatie en toekomstige scenario’s door.

Onderhandelingen

De komende maanden zijn wij in onderhandeling over een nieuwe cao en de pensioenregeling. Daar kunnen we alle steun bij gebruiken. Lid zijn betekent invloed uitoefenen. De leden hebben immers stemrecht. Dit is dus een uitstekend moment om een collega lid te maken. We zullen de leden in de komende tijd op de hoogte houden van de onderhandelingen.

Zijn er vragen of opmerkingen naar aanleiding van deze brief dan horen we dat graag via e-mail inge.de.vries@unie.nl.