De Unie, in jouw belang
0345 851 851
info@unie.nl

NN Group: Tussentijdse enquête sociaal plan en cao

Afgelopen vrijdag 16 november 2018 is er weer cao-overleg geweest. Het verslag hiervan komt deze week. Eerst willen we graag een mening weten, vandaar deze enquête. De Unie-leden kunnen de enquête ook doorsturen naar de collega’s die geen lid zijn.

Waarom deze enquête?

De cao-onderhandelingen zijn de laatste fase ingegaan. Een cao-overleg kan soms opeens in een hoog tempo gaan. En de datums van overleg zijn kort op elkaar gepland.

Voor De Unie is het belangrijk om goed in beeld te krijgen waar de belangen liggen. Er zijn een aantal onderwerpen die tot nu toe niet of nauwelijks aandacht hebben gekregen. Over deze onderwerpen is weinig kans geweest om een mening te kunnen geven. Het is voor De Unie belangrijk om de meningen te kennen, zodat we iedereen goed kunnen vertegenwoordigen.

Vul daarom de enquête in

Het volgende cao-overleg is op vrijdag 23 november 2018. Dat is krap in tijd. Maar we vinden de meningen erg belangrijk. Neem even een moment om de enquête in te vullen.

De enquêtes die uiterlijk op 22 november 2018 ingevuld zijn, kunnen wij meenemen in het volgende overleg.

De enquête gaat over het sociaal plan en over de harmonisatie van de NN en Delta Lloyd cao. Omdat de cao’s en sociale plannen nu nog niet gelijk zijn, is er een enquête opgesteld. Vul de enquête hier in over de huidige arbeidsvoorwaarden.

Zijn er vragen? Of is er belangrijke informatie die voor De Unie van belang kan zijn voor de onderhandelingen? Of missen we onderwerpen in de enquête?

Neem dan contact op door een e-mail te sturen naar:
Inge de Vries    inge.de.vries@unie.nl
Harma Pethke  harma.pethke@unie.nl