De Unie, in jouw belang
0345 851 851
info@unie.nl

NN group: Onderhandelingsresultaat thuiswerk- en reiskostenvergoeding

De Unie heeft op 2 maart 2021 met NN Group een onderhandelingsresultaat bereikt over de onderwerpen thuiswerk- en reiskostenvergoeding. De afspraken kun je hier lezen.

Ontvang jij onze nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan snel in.

De afspraken zijn gemaakt na voorbereidend werk van de werkgroep TPOW. Een voorlopig voorstel van NN Group is besproken in de ledenvergaderingen van februari 2021. De opmerkingen die tijdens de ledenvergadering zijn gemaakt, zijn gebruikt bij de onderhandelingen.

Voor beide onderdelen geldt nu een tijdelijke regeling. Het is de bedoeling dat de nieuwe afspraken ingaan op 1 april 2021.

Stemmen

De Unie is tevreden met het onderhandelingsresultaat.  De Unieleden hebben in hun mailbox een uitnodiging gekregen om tot en met maandag 22 maart 2021 hun stem uit te brengen. Als je vragen hebt, neem dan contact met mij op. Je kunt me bereiken door een e-mail te sturen naar inge.de.vries@unie.nl of bel mij op 06-5252 2091.

Relatie met de cao-onderhandelingen

De afspraken over de thuiswerk- en de reiskostenvergoeding staan los van de cao-onderhandelingen voor de NN cao 2021. Deze worden voortgezet op 23 maart 2021. We praten dan verder over de structurele salarisverhoging, meer ruimte om sneller door de schaal te groeien, sociaal plan, pensioen en andere onderwerpen die de leden van De Unie hebben aangegeven.

 

Afdrukken