De Unie, in jouw belang
0345 851 851
info@unie.nl

NN Group: Oktober maand van de vakbond

Dit jaar beginnen we al vroeg met de maand van de vakbond. Maak een collega een jaar gratis lid. 

Onze leden hebben een nieuwsbrief ontvangen waarin zij gevraagd worden om een collega een jaar lang gratis lid te maken van De Unie.

Maak je als Unie-lid een collega lid, dan ontvang je gratis een speciaal voor jou geselecteerd boek, Champagne en karnemelk, cultuur als spelmaker of spelbreker bij fusies en overnames. Nu de dagen weer korter worden een heerlijk boek, ter lering en vermaak! Ook verloten wij een financieel planningsadvies onder de Unie-leden die een nieuw lid aanbrengen.

Wat te doen

Stuur dit bericht door naar collega’s die nog geen lid zijn. Zij kunnen zich heel gemakkelijk aanmelden via www.unie.nl/word-lid en daarbij de naam van het Unie-lid invullen. De rest regelen wij.

In oktober zullen we op veel NN/DL locaties in de vroege ochtend aanwezig zijn. We nemen goede koffie en croissantjes mee en gaan graag het gesprek aan! Binnenkort volgt er meer informatie.

Onderhandelingen

De komende maanden zijn wij in onderhandeling over een nieuwe cao, sociaal plan en de pensioenregelingen. Daar kunnen we ondersteuning bij gebruiken. Dit is dus een uitstekend moment om een collega lid te maken. De voorstellenbrief is met een grote meerderheid aangenomen. Een aantal leden heeft nog opmerkingen gegeven die we zullen verwerken in de voorstellenbrief.  We houden de Unie-leden op de hoogte van de onderhandelingen.

Bij vragen of opmerkingen naar aanleiding van deze nieuwsbrief  stuur een e-mail naar inge.de.vries@unie.nl.