De Unie, in jouw belang
0345 851 851
info@unie.nl

NN Group: Leden stemmen in met harmonisatie pensioenregeling PFI

 

Deze nieuwsbrief is alleen van toepassing voor de medewerkers die ook pensioen hebben opgebouwd bij Pensioenfonds ING (PFI).

 

Principeakkoord

Op 18 november 2019 hebben we de Unie-leden geïnformeerd dat PFI, ING & NN en De Unie, FNV Finance en CNV Vakmensen een principeakkoord hebben bereikt over de harmonisatie van de zes PFI-pensioenregeling tot een pensioenregeling. Deze nieuwsbrief is hier te lezen. We hebben toen een oordeel over het principeakkoord gevraagd aan de Unie-leden. De uitslag van de stemming is inmiddels bekend.

Uitslag stemming

De leden van De Unie hebben bijna unaniem vóór het principeakkoord gestemd.

De uitslag bij de andere bonden is ook positief en daarmee is de harmonisatie van de PFI-regelingen per 1-1-2020 een feit. PFI zal de betreffende deelnemers hier ook van op de hoogte brengen.

Contact

Reageren op deze nieuwsbrief of contact hebben over een collectieve zaak? Ik, belangenbehartiger Inge de Vries, ben bereikbaar via e-mail inge.de.vries@unie.nl of via telefoonnummer 06-5252 2091. Neem voor individueel advies contact op met mijn collega’s van de afdeling Service Center via 0345-851 963, via e-mail sc@unie.nl of de chatfunctie op www.unie.nl. We helpen graag!