De Unie, in jouw belang
0345 851 851
info@unie.nl

NN Group en Delta Lloyd: Oktober maand van de vakbond bij Nationale Nederlanden

Vorige week hebben de leden van ons een bericht ontvangen over de aanstaande maand van de vakbond. Deze week vragen we opnieuw aandacht. Als je als Unie-lid deze week een collega lid maakt, sturen wij jou een doos bonbons toe. De afgelopen periode is er veel gebeurd bij NN. Bij veel collega’s heeft de fusie er best behoorlijk ingehakt. Daar is een doos bonbons vast goed bij te gebruiken.

Een collega kan deze maand een jaar gratis Unie-lid worden. En hoe meer leden, hoe sterker wij staan in alle komende cao’s, sociale plannen en pensioenonderhandelingen. Daarnaast geldt dat NN de helft van je lidmaatschap vergoedt volgens de cao-afspraken (Zowel voor oud DL als NN).

Als er liever gebruikt gemaakt wordt van ons aanbod van vorige week kan dat ook.

Financieel Planningstraject

Als jij als Unie-lie een collega lid maakt, doe je automatisch ook mee aan een verloting. Onder leden die een nieuw lid aanbrengen, verloten we namelijk een bijzondere prijs. Je eigen begroting, voor nu en in de toekomst op orde. Je wint namelijk een persoonlijk financieel planningsadvies van EBC! Met behulp van een financieel expert neem je je huidige financiële situatie en toekomstige scenario’s door. Prinsjesdag, maar dan alleen voor jou!

Wat moet je doen

Stuur dit bericht door naar de collega’s die nog geen lid zijn. De collega’s kunnen zich heel gemakkelijk aanmelden via www.unie.nl/word-lid en daarbij jouw naam invullen. De rest regelen wij.

In oktober zullen we op veel NN/DL locaties in de vroege ochtend aanwezig zijn. We nemen goede koffie en croissantjes mee en gaan graag het gesprek met je aan! Binnenkort meer informatie hierover.

Onderhandelingen

De komende maanden zijn wij in onderhandeling over een nieuwe cao, sociaal plan en de pensioenregelingen. Daar kunnen we ondersteuning bij gebruiken. Dit is dus een uitstekend moment om collega’s lid te maken. De voorstellenbrief is met een grote meerderheid aangenomen. Een aantal leden heeft nog opmerkingen hierover gegeven die we zullen verwerken in de voorstellenbrief. We zullen de leden  in de komende tijd op de hoogte houden van de onderhandelingen.

Als er vragen of opmerkingen zijn, stuur een e-mail naar de belangenbehartigers inge.de.vries@unie.nl en harma.pethke@unie.nl.