De Unie, in jouw belang
0345 851 851
info@unie.nl

NN Group en Delta Lloyd: Correctieproces functiehuis

De omvangrijke bovenschaligheid die mede is ontstaan door de functie-plotting in 2017, heeft onverminderd de volle aandacht van De Unie.
Wij hebben begin januari van dit jaar al actie ondernomen. Direct na de eerste signalen van leden dat de bezwaar- en beroepsprocedure niet altijd conform de gemaakte afspraken is verlopen. Het initiatief van De Unie heeft effect.

Op woensdag 6 februari 2019 heeft De Unie overleg gehad met de werkgever. We hebben besproken hoe de ontstane situatie kan worden opgelost. Het was een goed gesprek. We hebben echter nog geen afspraak over een correctieproces waar zowel De Unie als de werkgever zich in kunnen vinden. De intenties lijken wel goed te zijn, maar we moeten natuurlijk nog wel tot een afspraak komen.

Op 15 februari 2019 hebben we overleg met de werkgever. We bespreken dan hoe kansrijk de onderhandelingen over de cao zijn. Onderdeel daarvan is het correctieproces functiehuis. Wat De Unie betreft is dit dan het eerste agendapunt.

Cao-onderhandelingen

Inmiddels wordt er goed gereageerd op de enquête over het vervolg van het cao-overleg. De enquête al ingevuld? Dank daarvoor.
De enquête nog niet gevuld? Dit kan nog tot en met woensdag 13 februari 2019, 12.00 uur.
Klik hier om naar de enquête te gaan.

Contact

Zijn er vragen naar aanleiding van dit bericht? Of informatie of een mening om met De Unie te delen? Neem dan contact met de belangenbehartigers op door een e-mail te sturen naar: inge.de.vries@unie.nl of harma.pethke@unie.nl.