De Unie, in jouw belang
0345 851 851
info@unie.nl

Monuta: Onderhandelingsresultaat sociaal plan – voorstel

Sociaal plan III

Na twee eerdere edities is De Unie inmiddels toe aan een derde sociaal plan bij Monuta. Het hebben van een sociaal plan is op zich een geruststellende gedachte, maar het moet ook weer geen vrijbrief worden om er dan maar op los te reorganiseren.

Nieuw sociaal plan

De ruime ervaringen met de vorige sociale plannen, de gewijzigde arbeidsmarkt en de wetgeving rond de transitievergoeding hebben in goed overleg geleid tot het voorstel. Lees hier het sociaal plan Monuta.

Het woord is aan de leden!

Graag horen wij of de Unie-leden zich kunnen vinden in het onderhandelingsresultaat. De nieuwe afspraken zijn voor de komende drie jaar geldig. We moeten er eigenlijk vanuit kunnen gaan, dat een beroep op het sociaal plan niet nodig is. Met een goede blik vooruit en een strategisch personeelsmanagement zou dat met een beetje geluk moeten lukken. Dat weet men echter maar nooit. Het leven is ongewis.

De Unie-leden hebben uitnodiging ontvangen om te stemmen.

Leden welkom

De Unie bij Monuta heeft altijd behoefte aan nieuwe leden. Iedereen is welkom. Lid worden kan eenvoudig via www.unie.nl/wordlid.

Bij vragen over de onderhandelingen of een mening willen geven, neem dan contact met de belangenbehartiger op via e-mail john.kapteijn@unie.nl of bel 06-52522067.