De Unie, in jouw belang
0345 851 851
info@unie.nl

Metalektro regio Limburg: Steun De Unie op 22 en 23 november!

Nog steeds willen de werkgevers in de Metalektro (FME) geen goede cao afsluiten. Er is géén enkele beweging te bespeuren. Zelfs bemiddeling lijkt, door de opstelling van de FME, mislukt. We hebben alle steun dus wéér nodig. Steun is meer dan ooit noodzakelijk willen we nog tot een goede cao kunnen komen.

We moeten door met de campagne #IKBENMETAAL

Vraag iedere collega (lid of geen lid) om zich aan te sluiten bij de komende campagnedagen.
Alleen met steun komt er een cao die de werknemers verdienen. We roepen alle medewerkers in de regio Limburg op om 22 én 23 november 2018 campagne te voeren voor een goede cao Metalektro.

Wat? 48-uurs staking / campagne
Wanneer? Donderdag 22 november 2018
Waar? Fortuna Sittard Stadion, Milaanstraat 120, Sittard
Tijdstip? 08.30 uur tot 11.00 uur

Recht om te staken

In Nederland hebben werknemers het recht om te staken. En dat is niet voor niets! Werkgevers weten dat werknemers in staking kunnen gaan. Werknemers hoeven dat dus niet vooraf te melden, het mag wel.

Niet staken maar wel De Unie steunen in haar campagne voor een goede cao neem dan verlofdagen op en kom ook naar het Fortuna Sittard Stadion. Iedereen is van harte welkom!

Let wel! Unie-leden moeten niet vergeten de bankpas mee te nemen! Dit om de inschrijving en uitbetaling van de stakingsuitkering goed en snel te laten verlopen!

We kunnen alle steun nu heel goed gebruiken!