De Unie, in jouw belang
0345 851 851
info@unie.nl

Metalektro Regio Boxmeer: Steun De Unie op 5 november 2018!

Kom naar de campagne voor een goede cao Metalektro!

In een tijd waarbij het economisch goed gaat, willen werknemers hun deel: 3,5% loonsverhoging in een jaar, fatsoenlijke regelingen om het werk ook tot de pensioengerechtigde leeftijd te kunnen volhouden, een vaste baan voor jongeren en geen verslechteringen in de cao waarmee werkgevers werknemers kunnen verplichten op te draven wanneer de baas dat wil. In een tijd waarin het economisch goed gaat, vragen we geen gouden bergen. Een loonsverhoging van 3,5% in één jaar, fatsoenlijke regelingen om gezond het pensioen te halen en een vaste baan voor jongeren en ook aandacht voor het hogerpersoneel. Dat is wat gevraagd wordt. Helaas staan werkgevers nog op het standpunt van verslechteren.

We moeten dus door met de campagne #IKBENMETAAL

Vraag iedere collega om zich aan te sluiten bij de komende campagnedagen.
Alleen met steun komt er een cao die de werknemers verdienen. We roepen alle medewerkers in Boxmeer om op 5 november 2018 campagne te voeren voor een goede cao Metalektro.

Wat? 24-uurs staking / campagne
Wanneer? Maandag 5 novomber 2018
Waar? Hotel Restaurant De Baronie,
Spoorstraat 74, 5831 CM Boxmeer
Tijdstip? 08.00 uur tot 11.00 uur

Meer informatie over waarom we campagne voeren? Bekijk dan:

Recht om te staken

In Nederland hebben werknemers het recht om te staken. En dat is niet voor niets! Werkgevers weten dat werknemers in staking kunnen gaan. Medewerkers hoeven dat dus niet vooraf te melden, het mag wel.

Wil je niet staken, maar wel De Unie steunen in haar campagne voor een goede cao neem dan een verlofdag op en kom ook naar De Baronie. Iedereen is van harte welkom!

Let wel! Unie-leden moeten niet vergeten de bankpas mee te nemen! Dit om de inschrijving en uitbetaling van de stakingsuitkering goed en snel te laten verlopen!

We kunnen alle steun heel goed gebruiken!