De Unie, in jouw belang
0345 851 851
info@unie.nl

KCS: Uitslag stemming KCS sociaal plan

Deze nieuwsbrief gaat over de onderhandelingen voor een sociaal plan bij KCS. Donderdag 10 september hebben wij, de gezamenlijke bonden, met KCS een onderhandelingsresultaat voor een sociaal plan bereikt. Daarna is er een stemming geweest onder de Unie-leden en de andere vakorganisaties.

Uitslag stemming

De stemperiode liep tot en met donderdag 24 september 2020. De Unie-leden hebben in ruime meerderheid voor het overeengekomen onderhandelingsresultaat gestemd. We hebben KCS hier ook van op de hoogte gesteld. De uitslagen van FNV en CNV waren ook positief. Er is dus nu een akkoord. Het sociaal plan wordt hiermee ook formeel van toepassing voor alle KCS’ers.

Met dank aan alle (kader)leden die vragen hebben gesteld en punten hebben aangedragen tijdens de onderhandelingen! Zonder jullie is het lastig om de juiste zaken op de tafel te krijgen.

Vragen en contact

Heb je nog vragen? Laat het de belangenbehartiger Emanuel Geurts weten via mail emanuel.geurts@unie.nl of via telefoonnummer 06-5252 2074. Ook als je gewoon even je verhaal kwijt wilt, staan wij voor je klaar. Voor individueel advies kan je contact opnemen met de collega’s van de afdeling Service Center via 0345-851 963, via e-mail sc@unie.nl of de chatfunctie op www.unie.nl. We helpen je graag!

 

Afdrukken