De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

ING: Cao-onderhandelingen

26 september 2022

Zoals aangekondigd, gaat De Unie op maandag 3 oktober 2022het Witboek aanbieden. De ING-directie heeft inmiddels toegezegd het Witboek op deze dag in ontvangst te zullen nemen.

 

Word nu gratis light lid van De Unie. Dan ben je altijd als eerste op de hoogte van ING-nieuws!

Actie

Op 16 september heeft De Unie de leden opgeroepen om te helpen de cao-onderhandelingen in beweging te krijgen. We hebben de vraag gesteld: ING ziet geen aanleiding om het salarisbod van collectief, structureel 2% salarisverhoging te verbeteren. Wat doet dit met jou?

Er wordt goed gereageerd

Heel veel leden hebben al gereageerd, hartelijk dank hiervoor. We hebben samen met CNV Vakmensen al een representatieve deelname. Maar we willen natuurlijk nog meer indruk maken als we op 3 oktober op het ING hoofdkantoor een gesprek hebben met de directie. Dan helpt het als we een dik boek kunnen overhandigen. Een boek vol met verhalen van ING-medewerkers over hoe zij zich voelen bij een structureel salarisbod van 2%.

Meedoen kan nog

Heb je je bijdrage aan het Witboek nog niet ingezonden. Doe dit dan hier, inzenden is mogelijk tot en met vrijdag 30 september 2022. Ook collega’s die geen lid van De Unie zijn kunnen aan deze actie meedoen. Stuur deze brief dus door naar je collega’s.

Maand van de vakbond

Tot en met 15 oktober is het bij ING de maand van de vakbond. Medewerkers die in deze maand voor het eerst lid worden van een vakbond kunnen dit doen op kosten van ING. Wil je hier meer informatie over lezen? Dan kan hier.

Contactgegevens

Heb je vragen over dit bericht, of heb je informatie die je met De Unie wilt delen? Neem dan contact op met de belangenbehartiger Inge de Vries via inge.de.vries@unie.nl of bel met 06-5252 2091 of met één van de leden van de onderhandelingsdelegatie: Michel Rutte of Yoap Brugmann.

Afdrukken

Gerelateerde berichten

ING: cao-overleg vastgelopen

Op 19 januari hebben vakorganisaties gesproken met ING over de nieuwe cao. Dit was een uiterste poging om via onderhandelingen…

Word gratis lid