De Unie, in jouw belang
0345 851 851
info@unie.nl

ING Bank: Maand van de Vakbond

€ 25,- aan Bol.com tegoed verdienen?

In april is het weer de Maand van de Vakbond bij ING. In deze maand besteden ING en De Unie extra aandacht aan het belang van het werk van de vakorganisaties bij ING.

Voor jou als Unie-lid

Maak in april een collega lid en ontvang deze maand € 25,- aan Bol.com tegoedbonnen. Normaal is dit € 12,50 voor iedere collega die jij als Unie-lid aanbrengt. En meer collega’s die lid zijn van De Unie betekent meer invloed op de arbeidsvoorwaarden. De leden bepalen tenslotte wat belangrijk is bij onderhandelingen over het pensioen, de cao en het sociaal plan.

Stuur dit bericht door naar collega’s? Bedankt daarvoor! Op www.unie.nl/jouw-werkgever/ing lezen zij wat hun lidmaatschap nog meer te bieden heeft.

Speciaal voor collega’s

ING betaalt het lidmaatschap een jaar lang bij aanmelding/inschrijving in april. Zo laat ING zien het zeer belangrijk te vinden dat de medewerkers goed en professioneel vertegenwoordigd worden aan de onderhandelingstafel. Na dat jaar stopt het lidmaatschap automatisch. Klik hier en wordt gratis lid! Wij regelen verder alles. Vul wel even de naam van de collega in die je hierop gewezen heeft!

Zijn er vragen of opmerkingen over dit bericht of over vorige berichten? Neem dan contact met mij op via e-mail emanuel.geurts@unie.nl of bel 06-5252 2074.