De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

ICK-cao: Teken de petitie!

10 februari 2022

Op 26 januari 2022 informeerde de belangenbehartiger, Hans Korver, je erover dat de onderhandelingen over de ICK-cao vast zitten. De Unie en haar collegabonden hebben de afgelopen weken een paar maal een gezamenlijke ledenvergadering gehouden. In de ledenvergadering van 3 februari 2022 hebben we met de aanwezige leden afgesproken dat we aan de werkgevers willen laten weten dat het bod dat nu op tafel ligt volstrekt onvoldoende is.

Ontvang jij onze nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan snel in.

Petitie

In de ledenvergadering van 3 februari hebben we met onze leden besproken wat een goede manier is om de werkgevers onze onvrede kenbaar te maken. Van de besproken opties had het aanbieden van een petitie een breed draagvlak.

Onderteken daarom HIER DE PETITIE!

Gun jezelf een goede cao. Stuur de link daarom ook aan je collega. Het maakt niet uit of je collega lid is van een vakbond of niet. De cao geldt immers voor elke medewerker. Hoe meer ondertekenaars, des te sterker wij als vakbonden staan in de onderhandelingen met jouw werkgever.

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact met de belangenbehartiger op.  Hij is bereikbaar via hans.korver@unie.nl en op 06-5252 2073.

 

[print_link]

Word gratis lid