De Unie, in jouw belang
0345 851 851
info@unie.nl

Hoe gaat het met Arcadis Nederland BV?

Dat willen niet alleen aandeelhouders weten. Hoe Arcadis het doet is van belang voor alle stakeholders. En daarbij komt het personeel zeker niet op de laatste plaats. Gaat het beter of gaat het slechter in vergelijking met voorgaande jaren? Hebben we de periode 2008 – 2018 nu voorgoed achter ons gelaten? Hebben overheden al wat minder last van “begrotingsdiscipline”? Ontstaat er al weer ruimte voor ruimere tarieven? Weten we projecten met enige marge af te sluiten? 

Dat alles bepaald de loonruimte. De ruimte om arbeidsvoorwaardelijke verbeteringen te realiseren. De ruimte om arbeidsvoorwaarden te optimaliseren. Op woensdag 31 januari 2019 is in Amersfoort de aftrap. 

Perspectiefnota 2019

Door in héél veel keukens te kijken, te kijken wat er om ons heen gebeurt en vooral uit de dialoog met de leden komt jaarlijks een arbeidsvoorwaardennota tot stand. Lees hier wat de perspectiefnota van De Unie voor 2019 inhoudt. Het gaat erom een vertaalslag naar de situatie bij Arcadis te maken.
Uiteraard kijken we juist bij een bedrijf als Arcadis wat daar aan maatwerk gewenst is.

Uitnodiging

Ik nodig iedereen van harte uit mij te voorzien van ideeën, suggesties en adviezen met betrekking tot wijzigingen / verbeteringen die Unie-leden graag in de arbeidsvoorwaarden gerealiseerd zouden willen zien. Waar ligt de prioriteit? Wat is belangrijk? Wat is de ondergrens en tot hoever willen de Unie-leden gaan?
Waar moet het in de aanstaande onderhandelingen over gaan? Waar liggen de accenten, wat is heilig en wat is bespreekbaar? Ik hoor het graag.

Vragen of een mening over de onderhandelingen, neem dan contact met mij op via e-mail john.kapteijn@unie.nl of bel 06-52522067.