De Unie, in jouw belang
0345 851 851
info@unie.nl

Herinnering input cao en Duurzaam Inzetbaarheid event bij URDV

De reacties op mijn bericht van 25 april 2019, dat hier te lezen is, lopen nog niet echt storm. Mogelijk komt dit door de vakantieperiode, die net achter de rug is. Daarom mijn herinnering aan de Unie-leden, zodat zij alsnog kunnen reageren.

Stuur de reactie uiterlijk maandag 20 mei 2019 naar mij toe!

Duurzaam Inzetbaarheid event voor R&D op 16 mei 2019. Doen!

Verder zijn de medewerkers als het goed is al geïnformeerd of worden binnenkort geïnformeerd over een Duurzame Inzetbaarheid event bij R&D in Vlaardingen op donderdag 16 mei 2019 van 10.00 tot 12.00 uur. Het betreft hier een kick-off met als thema “the future of work”.

Nu de medewerkers van R&D hun keuze hebben gemaakt voor het wel of niet volgen van het werk naar Wageningen, kan er gestart worden met de transformatie. De afgelopen periode zijn de medewerkers noodgedwongen bezig geweest met hun inzetbaarheid. De keuze om mee te gaan naar Wageningen heeft met name impact op de privésituatie. De transformatie richt zich ook op de andere manier van werken die plaats gaat vinden. Daarom werd hier voor het bovenstaande thema gekozen. Het wordt een boeiend en nuttig traject. Ik zou zeggen: meld je gewoon aan!