De Unie, in jouw belang
0345 851 851
info@unie.nl

Energie bij UnitedConsumers

Begin juli zijn de energietarieven in Nederland gestegen. Op zulke prijsstijgingen heb je als consument geen invloed. Helemaal als je contract afloopt, neemt het bedrag dat je betaalt voor energie erg toe. Er is iets wat je daartegen kunt doen: overstappen naar een andere energieleverancier. Daarom heeft energieleverancier en onze partner UnitedConsumers een aanbod voor je.

UnitedConsumers

UnitedConsumers is een consumentencollectief met ruim 500.000 deelnemers. Door groot in te kopen, ontvangen zij inkoopvoordeel. En dat voordeel dat komt geheel ten goede aan de leden en volgers van De Unie.

Als energieleverancier berekent UnitedConsumers maandelijks de gemiddelde energieprijzen van de tien grootste energieleveranciers. De energieprijs van UnitedConsumers ligt altijd 10% lager dan het landelijk gemiddelde. Daarnaast ontvangen onze leden en volgers ook nog eens een mooie welkomstbonus en profiteren zij van een uitstekende service.

Actie: Sluit je jouw energiecontract af tussen 5 september en 4 november dan ontvang je een verhoogde welkomstbonus van € 160,00 bij een 3-jarig contract. Zo zorgen we ervoor dat je nog voordelige uit bent.

Jouw voordeel bij UnitedConsumers

  • Naast de standaardkorting krijg je als lid of volger van De Unie een extra korting van € 100,00 bij het afsluiten van gas en stroom.
  • 100% windenergie.
  • Een opzegboete? Die betaalt UnitedConsumers!
  • Energieprijs ligt altijd 10% lager dan het landelijk gemiddelde.
  • Een vraag of advies nodig? Er staat altijd een gekwalificeerde energieadviseur voor je klaar!

Bespaar tot wel € 500,00 op jouw energierekening met een 3-jarig contract! Sluit je alleen gas of stroom af? Dan ontvang je € 50,00 extra korting. Zo ben je altijd verzekerd van goedkope energie. Het enige dat je hoeft te doen is aanmelden. UnitedConsumers regelt de rest.

Bereken mijn maandbedrag.


Heb je nog vragen?

Je kunt contact opnemen met UnitedConsumers via 040-235 05 60 of energie@unitedconsumers.com. Vergeet niet te vermelden dat je vragen gaan over het energieaanbod bij De Unie. Dan zorgen we dat je zo goed mogelijk wordt geholpen.