De Unie, in jouw belang
0345 851 851
info@unie.nl

Drankindustrie: Vernieuwing cao Dranken of niet?

Gesprek met werkgevers

Eind maart 2019 is er een verkennende bijeenkomst geweest met de werkgevers over hun plannen voor de cao. Daar hebben ze hun plannen met betrekking tot modernisering en flexibilisering van de cao gepresenteerd. Voor De Unie is vernieuwing de basis voor deelname aan de onderhandelingen, maar dan wel ook met de voordelen voor de leden van De Unie.

Uitvraag Unie-leden

Op 2 juli 2019 is er een eerste onderhandelingsronde voor de cao Dranken. Welke arbeidsvoorwaarden wil jij in de cao terugzien, gewijzigd hebben of juist eruit? Een hulpmiddel wat daarbij gebruikt kan worden is de Perspectiefnota 2019 van De Unie. Laat het mij vóór aanstaande vrijdag 28 juni weten via emanuel.geurts@unie.nl.

Ontwikkeladvies

Heb jij onze uitnodiging voor een kosteloos persoonlijk ontwikkeladvies voor 45-plussers al gelezen? Ontdek hier welke unieke kans wij de Unie-leden te bieden hebben en meld je snel aan!

Ledenvoordelen

Als Unie-lid kun je een groeiend aantal voordelen krijgen. De Unie doet haar best om het aanbod regelmatig uit te breiden zodat onze leden meer en meer (een deel van) de contributie terug kunnen verdienen! Kijk eens op onze pagina https://www.unie.nl/ledenvoordelen voor interessante pakketten en aanbiedingen over onder andere verzekeringen, reizen, stroom, mobiliteit en persoonlijke ontwikkeling.

Contact

Als je wilt reageren op deze nieuwsbrief of contact wil hebben over een collectieve zaak, dan kan je de belangenbehartiger bereiken via emanuel.geurts@unie.nl of via telefoonnummer 06-5252 2074. Voor individueel advies kan er contact opgenomen worden met de collega’s van de afdeling service center via 0345-851 963, via e-mail sc@unie.nl of de chatfunctie op www.unie.nl. We helpen graag!