De Unie, in jouw belang
0345 851 851
info@unie.nl

Contractcatering: Eindbod cao

Donderdag 13 juni 2019 hebben we onderhandeld over een nieuwe cao voor de contractcatering vanaf 1 april 2019. We zijn vlakbij elkaar gekomen maar net niet dichtbij genoeg voor een onderhandelingsresultaat.

Daarna hebben werkgevers ons een eindbod voor de cao gedaan.

Eindbod

In het eindbod van werkgevers zit in ieder geval een loonstijging van 3% per september 2019. De looptijd van de cao is een jaar, dus tot 1 april 2020. Verder staat er een agenda voor de toekomst van de sector in en een aantal zaken over vitaliteit, zelfroosteren en een competentiescan. Specifiek voor de medewerkers van de Inflight is er nog een aanvulling gemaakt. De volledige teksten van het eindbod zijn hier te lezen.

Stemming

De Unie onderhandelt namens de Unie-leden voor een nieuwe cao. Nu ligt er geen onderhandelingsresultaat, maar een eindbod waar we een mening over vragen. De Unie-leden hebben een uitnodiging ontvangen om te kunnen stemmen. In verband met de vakantieperiode kan dit tot en met 16 juli 2019.

Contact

Als een Unie-lid een paar leden en/of collega’s bij elkaar krijgt, kom ik en/of mijn collega Han ter Halle langs om hier samen over te praten. Mail mij via emanuel.geurts@unie.nl of bel via 06-5252 2074 voor een afspraak, vragen of om een mening te geven.