De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

CBR: Uitwerken cao-resultaat toch lastiger dan gedacht

14 februari 2022

Het was de bedoeling dat we donderdag 10 februari de avond zouden gebruiken om samen met de directie de puntjes nog eens scherp op de i te zetten om dan een uitgewerkt en definitief resultaat aan jou voor te kunnen leggen. Voorafgaand hebben we het resultaat met de kadergroep besproken en die input in het overleg meegenomen. Daarbij ging het over de uitwerking. Al heel snel bleek dat wij toch een ander beeld hadden van de afspraken dan de directie. Dus werd het een lange avond met veel emotie en hele stevige gesprekken.

Ontvang jij onze nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan snel in.

We hebben alle afspraken tot achter de komma besproken en ook de mogelijke verschillen in uitleg van de afspraken scherp tegen het licht gehouden. Dit was een hele nuttige exercitie om vooral duidelijkheid naar elkaar te verschaffen over wat we nu bedoelen met de te maken afspraken. Uiteindelijk zijn we hier met ondersteuning van de kaderleden goed uitgekomen.

Dit betekent wel dat we de teksten goed en eenduidig gaan formuleren voor we het aan jou voor kunnen leggen. Dat uitwerken gaan we dinsdagavond 22 februari doen en hopen dan snel het resultaat met je te kunnen delen. We hebben er nu alle vertrouwen in dat dit gaat lukken. Nog even geduld dus.

 

Als je vragen of opmerkingen hebt, dan kan je de belangenbehartiger Gerard van der Lit,  mailen via gerard.van.der.lit@unie.nl of via Whatsapp 06-5252 2010.

 

[print_link]

Gerelateerde berichten

Word gratis lid