De Unie, in jouw belang
0345 851 851
info@unie.nl

Cao-onderhandelingen Contractcatering

De cao voor de contractcatering is op 1 april 2019 afgelopen. Helaas hebben we nog geen nieuwe cao voor je weten af te sluiten. Tot het moment dat we een nieuwe cao hebben, blijft de oude cao contractcatering nog wel geldig.

Waar stonden we?

Na vier ronden kwamen de werkgevers met een onderhandelingspakket dat niet voldoende was om over door te praten. Met name het loon was zwaar onvoldoende. Lees hier het verslag van de laatste onderhandelingen.

Uitnodiging werkgevers

Donderdag 9 mei 2019 hebben de werkgevers ons laten weten dat zij bereid zijn stappen onze kant op te zetten. De bonden zijn daarom uitgenodigd om op woensdag 22 mei aanstaande het gesprek over een nieuwe cao voor de contractcatering te hervatten. De Unie heeft laten weten dat we komen.

Geef een mening door?

De Unie onderhandelt namens de Unie-leden voor een nieuwe cao. Wat is er nodig voor een goede cao? Als een Unie-lid een paar leden en/of collega’s bij elkaar krijgt, kom ik en/of mijn collega Han ter Halle langs om hier samen over te praten. Mail mij via emanuel.geurts@unie.nl of bel 06-5252 2074 voor een afspraak of een mening. Ik spreek iedereen graag!