De Unie, in jouw belang
0345 851 851
info@unie.nl

Akkoord Unie-leden op sociaal plan ICS

Op 24 april 2018 heeft vakbond De Unie ICS laten weten dat de leden vóór het sociaal plan 2018-2020 hebben gestemd.

Op een zo kort mogelijke termijn biedt ICS het sociaal plan aan bij de minister ter algemeen verbindendverklaring. Zodra de handtekeningen gezet zijn, is het plan van kracht. De Unie en ICS zullen je daarvan op de hoogte brengen.

Reorganisatie

Het afsluiten van het sociaal plan is natuurlijk de opmaat naar de aangekondigde reorganisatie. Er breekt dus, hoe dan ook, een spannende tijd aan. De Unie zal periodiek in gesprek blijven met het management van ICS. Wij volgen de organisatieveranderingen op de voet en bewaken de zorgvuldigheid van uitvoering van het sociaal plan.

Vaststellingsovereenkomst (VSO)

Als je binnenkort met je werkgever een vaststellingsovereenkomst afspreekt, raden wij je met klem aan deze ter controle bij ons aan te bieden. Met ICS hebben wij afgesproken dat zij die service vergoeden. Klik hier voor meer informatie.

Je inschrijven als Unie-lid

Voor degenen die zich in de afgelopen dagen via e-mail kenbaar hebben gemaakt lid te willen worden en ook hun stem hebben uitgebracht, tref je hier de link om je in te schrijven. Het is zeer belangrijk dat dit daadwerkelijk gebeurt, anders hebben niet-leden hun stem uitgebracht. Dit brengt alsnog het overeengekomen akkoord in gevaar. 

Vragen?

Voor vragen en opmerkingen weet je ons te bereiken via e-mail raja.boes@unie.nl of bel 06-52522065.