De Unie, in jouw belang
0345 851 851
info@unie.nl

ABN AMRO: Leden stemmen in met nieuwe cao en sociaal plan

Namens De Unie bedankt Harma Pethke de vele leden die hun stem hebben uitgebracht. 90% van onze leden heeft ingestemd met de nieuwe cao en het sociaal plan, die ingaan per 1 januari 2020. Je kunt hier in vogelvlucht de afspraken nalezen.

Naast de vele positieve reacties waren er ook enkele negatieve commentaren. Sommige leden vonden de loonstijging te mager. Anderen bleken geen behoefte te hebben aan de extra week vakantie die is overeengekomen. Natuurlijk waren anderen daar weer juist heel positief over. Overall vinden wij het een akkoord dat recht doet aan de inspanningen van de medewerkers en daarnaast oog heeft voor de belangen van de bank.

In de komende periode zullen we vervolgafspraken maken om daar waar nodig te evalueren en de afspraken te implementeren. Uiteraard zullen we de Unie-leden daarvan steeds op de hoogte stellen. Schroom vooral niet dit bericht te delen met de collega’s! Zij kunnen het eerste jaar op kosten van de bank lid worden van De Unie. Aanmelden kan eenvoudig via https://www.unie.nl/aanmeldinggratislidmaatschapabnamro.

Zijn er vragen, stuur dan een e-mail naar harma.pethke@unie.nl.