Zoeken
Je bent hier: Over Ons > Kringen > Midden-Zeeland
 

Verslag pensioenbijeenkomst 23 januari jl.

Maandag 23 januari jl. heeft de Kringen Midden Zeeland de pensioenbijeenkomst bijgewoond. Helaas was de opkomst erg mager, maar vermoedelijk heeft het slechte mistige weer met temperaturen rond het vriespunt hierin een grote rol gespeeld. 

De presentatie was erg duidelijk en er kwam al snel prima discussies op gang. Na de heldere uitleg van Ivo Slikkerveer kregen de leden stellingen voorgeschoteld waarmee De Unie aan de slag kan. Op deze manier weet De Unie goed wat er bij de leden speelt en kan op zo'n manier inspelen op een mogelijke pensioenstelsel wijziging in te toekomst. Voor de anders actieven die deze avond niet konden bijwonen, kan de presentatie hier(powerpointpresentatie) gelezen worden. 

De aanwezig leden hebben nog eens de mogelijkheid om rustig naar de sheets te kijken. Al met al was het een bijzonder geslaagde avond. 

Met dank aan de aanwezigen Ivo Slikkerveer en Harry van Herpen. 

Het bestuur van de kring Midden Zeeland. 


Klik op onderstaande foto om alle foto's te bekijken. 

Jubilarissen huldiging 

18 november zijn er weer een aantal jubilarissen uit Midden-Zeeland in het zonnetje gezet. Het was een gezellige avond. Binnenkort lees je hier een verslagje over deze avond.

Hieronder tref je een drietal foto's aan. Op de eerste 2 foto's staat de heer G. van de Plasse, 70 jaar lid! 

De 3e foto is de groepsfoto van de aanwezige jubilarissen.

Klik op de afbeelding voor een vergroting.

      

  

 

Kringbestuur

Wil jij je graag inzetten voor jouw kring? Meld je dan aan voor een plekje in het kringbestuur. Afhankelijk van jouw functie in het bestuur ben je het aanspreekpunt voor andere Unieleden, discussieer je mee over de invulling van de activiteiten of heb je regelmatig contact met ons.

Daarnaast gebeurt het steeds vaker dat Unieleden via de kringen worden aangemeld voor besturen van werk- en studiegroepen over thema's op het gebied van bijvoorbeeld milieu, ruimtelijke ordening en zorg. Regionale overheden, zoals gemeenten, provincies en waterschappen, nodigen regelmatig burgers uit om hieraan deel te nemen. De kring is hiervoor een goede uitvalsbasis, onze leden zijn over het algemeen sterk betrokken bij maatschappelijke issues.

 


 

 

 

Contact

Wilt u één van de bestuursleden een e-mail sturen? Klik dan op zijn/haar naam.

Voorzitter: J.J.F. Braun
Tijdelijk niet te bereiken.

Vice-voorzitter:  W.H. Segboer
Tel: 06 - 30 24 5490

Secretaris: 
Ruud (R.A.M.) Heerschop
Tel.: 0118 - 61 66 21 of 0623 4069 80

Penningmeester: J.C. Ruempol
Tel: 0118 - 63 52 60


Stel jouw vraag via de chat

Denk je dat je juridische hulp nodig hebt? Of wil je advies over een kwestie? 

Je kunt met ons chatten van 8.00 tot 18.00 uur.