De Unie, in jouw belang

Koninklijk aanbod exclusief voor KLM grondpersoneel

Koninklijk tarief

Het eerste jaar betaal je slechts het speciale KLM tarief van €8,95 per maand. Deze contributie kan je ook verrekenen via MyKLM (daarmee krijg je tot 49,5% belasting voordeel). Je kunt je hier inschrijven als lid van De Unie.

Direct lid

Je lidmaatschap gaat in op de dag dat je je aanmeldt en je hebt geen wachttijd voor bijstand en advies als je een probleem krijgt rond je werk inkomen of de cao. Lopende juridische zaken kunnen wij niet overnemen, maar je kunt dan mogelijk wel gebruik maken van onze helpdesk Unie Direct.

Overstappen

Als je over wilt stappen van een andere vakbond naar De Unie, geldt er ook géén wachttijd voor bijstand en advies. Geef je eerdere lidmaatschap aan in het aanmeldingsformulier. De jaren die je lid was, worden ook meegenomen voor je vakbondsjubileum.

Het kan zijn dat bij de andere vakbond een opzegtermijn geldt. Je moet er dan rekening mee houden dat je dan een aantal maanden dubbel contributie betaalt. De Unie verzorgt niet de opzegging bij de andere vakbond. Je kunt hiervoor eventueel gebruik maken van een online dienst, zoals abonnementenopzeggen.nl.

Praat mee op Facebook

De Unie heeft op Facebook een groep waarin KLM Grondmedewerkers met hun collega’s in discussie kunnen gaan over de ontwikkelingen binnen het bedrijf. Ook delen wij daar nieuws uit het overleg met de werkgever. Klik hieronder op de banner en meld je aan voor deze groep!

Jouw belangenbehartiger

De belangen van de leden van De Unie worden behartigd door Gertjan Tommel

Contact:
Klik hier om Gertjan een e-mail te sturen of bel: 06 52 52 20 34.