De Unie, in jouw belang
0345 851 851
info@unie.nl

Werk

Je baan is een groot en belangrijk deel van je leven. Gaat alles goed in je werk? Dan heeft dat veel positieve effecten: denk aan geluk, zelfvertrouwen, salaris om van te leven. Helaas gaat het niet altijd goed op je werk. Je krijgt niet altijd goede beoordelingen, het botert niet altijd met je werkgever en je bent ook niet altijd zeker van je toekomst bij het bedrijf.

Arbeidsconflict

Een conflict op de werkvloer kan erg vervelend zijn. Bij onenigheid met een collega kun je naar je leidinggevende gaan. Maar wat als je een conflict krijgt met je manager of werkgever?
Ik wil meer weten over arbeidsconflicten.

Arbeidsovereenkomst

Ga je ergens (anders) werken? Dan teken je een arbeidsovereenkomst of contract. Hierin staan de afspraken tussen jou en je werkgever; waar je recht op hebt en wat je plichten zijn. Wel zo fijn als die overeenkomst ook gunstig is voor jou.
Ik wil meer weten over arbeidsovereenkomsten.

Beoordeling

Tijdens je beoordeling krijg je een idee hoe tevreden je werkgever is met je functioneren. Soms hangt hier veel van af, bijvoorbeeld of je promotie of bonussen krijgt. Maar is de beoordeling negatief, dan kan dit de opmaat naar ontslag zijn. Wat als jij het niet eens bent met je beoordeling? Onze juridisch specialisten laten je graag zien wat je kunt doen.
Ik wil meer weten over beoordelingsgesprekken.

Reorganisatie

Soms moeten bedrijven veranderen om toekomstbestendig te blijven. We spreken dan van een reorganisatie. Zo’n verandering kan grote gevolgen hebben voor jou: je functie wordt anders, je raakt je baan kwijt of de bedrijfscultuur wijzigt.
Ik wil meer weten over reorganisaties.
 
Gratis updates over jouw werk en inkomen? Schrijf je dan snel in!

De Unie op social media