fbpx
De Unie, in jouw belang
0345 851 851
info@unie.nl

Nieuws over Royal Philips

Royal Philips: Welzijnsverlof

Op 21 januari 2020 stuurden wij de leden van De Unie een nieuwsbrief met betrekking tot de aangepaste voorwaarden, die Philips stelde…

De Unie bij Royal Philips

Koninklijke Philips N.V. is een toonaangevende aanbieder van gezondheidstechnologie die zich richt op het verbeteren van de gezondheid van mensen en het bereiken van betere zorgresultaten binnen het gehele gezondheidscontinuüm, van gezond leven en preventie tot diagnostiek, behandeling en thuiszorg. Philips maakt gebruik van geavanceerde technologieën en diepgaand inzicht in klinische toepassingen en de behoeften van consumenten om geïntegreerde oplossingen te ontwikkelen. De onderneming is marktleider op het gebied van diagnostische beeldvorming, beeldgestuurde behandelingen, medische IT toepassingen, patiëntbewaking, thuiszorgsystemen en gezondheidstoepassingen voor consumenten.

De Unie zet zich in samen met Philips voor innovatieve en duurzame arbeidsverhoudingen en arbeidsvoorwaarden.
Bij Philips streven we ernaar om de wereld door innovatie gezonder en duurzamer te maken. Het doel van Philips is om in 2025 jaarlijks het leven van 3 miljard mensen te verbeteren. Ons EcoVision-programma is een belangrijk middel om deze visie te realiseren.

Om dit soort doelstellingen te realiseren heeft De Unie afspraken gemaakt over Mantelzorg en partnerzorg in de nieuwe cao van Philips om de evenwicht tussen privé en werk beter te realiseren. Zonder gezonde evenwicht tussen werk en Privé kan niemand duurzaam inzetbaar zijn voor zijn of haar werk!
Om het doel van Philips en De Unie te realiseren hebben wij de bijdrage van alle medewerkers nodig. Als jij dat ook vindt wordt lid van De Unie jouw bijdrage aan voor het realiseren onze bovengenoemde gezamenlijke doelstellingen.

Downloads

De Unie op social media