De Unie, in jouw belang
0345 851 851
info@unie.nl

Nieuws over Aegon

Medezeggenschap Aegon

De COR van Aegon heeft aan De Unie toestemming gevraagd om de verkiezingen met enkele maanden uit te stellen. De COR geeft ons…

De Unie bij Aegon

De Unie staat voor moderne arbeidsvoorwaarden en arbeidsverhoudingen. Per 1 juni 2018 heeft De Unie bij Aegon een nieuwe cao en sociaal plan afgesloten. In aanloop naar die onderhandelingen heeft De Unie samen met Aegon veelvuldig het contact gezocht met alle medewerkers in het algemeen en onze leden in het bijzonder. Jullie wensen en verlangens hebben wij geprobeerd te vertalen naar een vernieuwende cao en sociaal plan. Wij denken dat we hierin geslaagd zijn. Wat vind jij?

Word lid, dan heb je rechtstreeks invloed op je arbeidsvoorwaarden!

De Loopbaancheck

De Unie en Aegon realiseren zich dat er de komende nog veel gaat veranderen in de financiële sector. Er zullen banen bijkomen en er zal werk verdwijnen. Daarom hebben we met Aegon afgesproken dat je een loopbaancheck kunt doen. Je krijgt dan persoonlijk advies van een loopbaancoach van De Unie. Na afloop heb je meer inzicht in je wensen, kansen en mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Inschrijven doe je hier. Je kunt ook even bellen met 0345-851 861.

Downloads