De Unie, in jouw belang

Jouw werk en inkomen

Fit aan het werk blijven als uitzendkracht

12 september 2023

Het is belangrijk dat je fit, veilig en met plezier je werk kunt blijven doen, ook als uitzendkracht. Daarom zet Doorzaam, het fonds voor de uitzendbranche, zich daarvoor in. Ze ondersteunen werkgevers, opdrachtgevers en uitzendkrachten met handige informatie, producten en activiteiten. En jij kunt ze daarbij helpen, door een vragenlijst in te vullen.

Vul in en win

Jouw antwoorden op de vragen helpen Doorzaam om zich beter in te zetten voor de duurzame inzetbaarheid van uitzendkrachten. Maar jij kunt er ook iets aan hebben: onder de deelnemers verloot het fonds namelijk 20 cadeaubonnen van € 50. Invullen kost je maar 15 minuten en is volledig anoniem. Om kans te maken op de prijs, hoef je aan het einde alleen maar je mailadres in te vullen. Begin oktober hoor je of je gewonnen hebt.

Vul de vragenlijst in en win!

 

Hulp nodig?

Neem dan contact op met Marilou Vlaanderen, onderzoeker bij SEO, het bedrijf achter de vragenlijst: m.vlaanderen@seo.nl of 06 2829 3234.

Gerelateerde berichten

Werken pensioen

Aan de slag tijdens je pensioen

Rondreizen, je boekenkast uitlezen en tijd doorbrengen met (klein)kinderen: dat is vaak wat we voor ons zien als we denken…

Word gratis lid