De Unie, in jouw belang

Jouw werk en inkomen

Alles wat je moet weten over pensioen

15 juni 2021

De afgelopen jaren gaat het veel over het pensioenakkoord en het nieuwe pensioenstelsel. Raak jij ook het overzicht weleens kwijt? Dan hebben we goed nieuws voor je: de Vakcentrale voor Professionals (VCP) heeft een hoop video’s gemaakt, waarin ze alles over jouw oudedagvoorziening toegankelijk uitleggen.

Ontvang jij onze nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan snel in.
 

Complex onderwerp, heldere uitleg

In ruim vijftig korte filmpjes leggen pensioenexperts allerlei delen van het Nederlandse pensioenlandschap uit: van het oude stelsel tot het nieuwe, en de overgangsfase ertussenin. Geen lange, moeilijke teksten, maar korte en heldere filmpjes. Je kiest zelf waar je meer over wilt weten en welke video’s je kijkt. Daarnaast lees je in een kort tekstje waar het filmpje precies over gaat, zodat jij makkelijk de beste keuze maakt.

De Unie is aangesloten bij VCP.

Benieuwd naar de filmpjes? Je vindt ze op de website van de VCP

Meer weten over pensioen?

Dan kun je natuurlijk ook altijd terecht bij de pensioenspecialisten van De Unie. Ze zijn elke werkdag bereikbaar van 8.00 tot 18.00 uur via sc@unie.nl en 0345 851 963.

 

[print_link]

Gerelateerde berichten

Werken pensioen

Aan de slag tijdens je pensioen

Rondreizen, je boekenkast uitlezen en tijd doorbrengen met (klein)kinderen: dat is vaak wat we voor ons zien als we denken…

Pensioengat

Hou je pensioengat in de gaten

Het principe van pensioen is simpel: tijdens je werkzame leven spaar je, zodat je genoeg inkomen hebt zodra je stopt…

Word gratis lid