De Unie, in jouw belang
0345 851 851
info@unie.nl

Mantelzorger worden: meestal kies je er niet voor, maar overkomt het je. Bijvoorbeeld doordat er geen andere manier is om de zorg voor je naaste te regelen. Langdurig voor iemand zorgen kan zwaar zijn, zeker als je ernaast ook nog werkt. Bij De Unie vinden we het belangrijk dat je als mantelzorger niet overbelast raakt. 

Nu de zorg duurder wordt, de overheid bezuinigt en ouderen minder snel in aanmerking komen voor een plek in een verzorgingshuis, worden steeds meer mensen mantelzorger. De Unie zet zich in voor mantelzorgvriendelijk beleid van bedrijven, branches en sectoren. Ook werken we samen met Senior Service, de meest ervaren mantelzorgorganisatie van Nederland.

De Unie strijdt voor mantelzorgvriendelijk beleid

De Unie doet er alles aan om bedrijven, branches en sectoren ervan te overtuigen dat mantelzorgafspraken in cao’s thuishoren. Samen met onder andere stichting Werk&Mantelzorg maken we mantelzorg bespreekbaar op de werkvloer.

Zelf mantelzorg nodig?

Ook dan staan De Unie en Senior Service voor je klaar. Neem contact met ons op, dan bespreken we samen hoe we je kunnen helpen.

Je staat er niet alleen voor

Waar je ook behoefte aan hebt, onze experts staan voor je klaar. Ons Service Center is elke werkdag bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur, via 0345 851 963 of sc@unie.nl.

De Unie op social media

Ondersteuning nodig bij mantelzorg?

Wij weten de weg! Bel of mail ons gerust

Neem contact met ons op