De Unie, in jouw belang

Jouw lidmaatschap

Word nu lid en onze specialisten kijken mee naar jouw pensioen!

14 juli 2022

Speciale aanbieding – beperkt aantal plekken beschikbaar 

Komt je AOW-leeftijd in zicht en wil je uitzoeken hoe je financiële situatie er tegen die tijd uitziet? Of sta je juist aan het begin van je loopbaan, maar wil je jouw pensioenzaken nu al goed op orde hebben? Heb je te maken met een pensioengat, ben je ooit gescheiden of wil je eerder stoppen met werken? Allemaal belangrijke vragen, die invloed kunnen hebben op je pensioen en mogelijkheden. Als lid van De Unie kun je je daarom aanmelden voor een gratis persoonlijk videogesprek van een van onze pensioenspecialisten.

Ontvang jij onze nieuwsbrief nog niet, schrijf je dan snel in!

Hoe meld je je aan?

Het enige wat je hoeft te doen, is kiezen voor ons betaalde lidmaatschap. Dit kun je bovendien tijdelijk extra voordelig doen: als je nu lid wordt, betaal je de eerste 3 maanden niets en daarna 9 maanden lang maar € 8,95 – minder dan de helft van het normale tarief. Zo profiteer je niet alleen van gratis en persoonlijk pensioenadvies, maar ook de vele andere voordelen van een Unie-lidmaatschap, zoals ondersteuning en juridisch advies rond je werk.

Wat is het pensioengesprek?

Tijdens een videogesprek van één uur nemen we je pensioensituatie door, wijzen we je op risico’s en geven we tips. Heb je een partner? Betrek deze dan bij het gesprek, het gaat tenslotte om jullie gezamenlijke toekomst.

Wanneer vindt het gesprek plaats?

Wanneer jij wilt. Wij leggen je in principe een aantal momenten voor tussen nu en eind september. Mocht later je voorkeur hebben, dan kan dat ook.

Wat kost het gesprek?

Niets. Als Compleet- of Extra-lid van De Unie kun je je gratis aanmelden voor dit gesprek.

Belangstelling?

Klik hier om gebruik te maken van deze speciale aanbieding en je aan te melden voor het pensioengesprek. Let op, het aantal pensioengesprekken dat we aan kunnen bieden, is beperkt. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt!

We hopen je binnenkort digitaal te spreken over je pensioen!

Gerelateerde berichten

Word gratis lid