De Unie, in jouw belang

Jouw lidmaatschap

Win een gratis vakantie naar de Franse Dordogne

17 maart 2022
Winactie De Unie en FranceComfort

Kijk je ook zo uit naar een heerlijk weekje weg in de Franse soleil? Dan hebben we goed nieuws voor je! In samenwerking met onze partner FranceComfort geven we namelijk een week vakantie weg voor vier personen. Zie jij jezelf ook al genieten in het luxe vakantiepark Domaine de Lanzac, midden in de prachtige Dordogne? Doe dan mee en win!

Over Domaine de Lanzac

Op een van de mooiste plekken van de Dordogne ligt vakantiepark Domaine de Lanzac. Het park ligt op de top van een heuvel en heeft een schitterend uitzicht over de valleien met rivieren, kastelen en pittoreske Franse dorpjes. De Dordogne is een populaire toeristische regio waar velen hun vakantie doorbrengen. De zon schijnt er volop en de temperaturen zijn aangenaam, van het vroege voorjaar tot diep in het najaar. 

Zo maak je kans

Als je meedoet met deze winactie, kun je een week vakantie met vier personen en buiten het hoogseizoen winnen ter waarde van € 500. Meedoen is helemaal gratis en vrijblijvend. Het enige wat jij hoeft te doen? Je naam en mailadres hieronder invullen en akkoord gaan met de actievoorwaarden.

De actie loopt tot 30 april 2022. Uiterlijk op 10 mei 2022 krijgt de winnaar een mail van ons.

 

 

Gerelateerde berichten

Word gratis lid