De Unie, in jouw belang

Jouw lidmaatschap

Bespaar met De Unie

01 december 2022

We zien het elke dag op het nieuws en merken het aan iedere kassa: alles in ons leven wordt duurder. Dan is het fijn om ook te kunnen besparen. Bijvoorbeeld door een deel van je Unie-contributie terug te krijgen of gebruik te maken van onze ledenvoordelen! Hieronder zetten we drie bespaartips op een rij.

 

Ontvang jij onze nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan snel in.

1 Krijg een deel van je contributie terug

In sommige gevallen kun je gebruikmaken van een fiscale regeling en zo een deel van je Unie-contributie terugkrijgen van je werkgever. Maar let op: je werkgever hóeft hier niet aan mee te werken.

Lees meer over je contributie terugkrijgen

2 Maak gebruik van onze ledenvoordelen

Wist je dat we voor jou en onze andere leden mooie afspraken maken met allerlei organisaties? Hierdoor kun jij bijvoorbeeld voordelig een auto leasen, een gratis lidmaatschap nemen op Senior Service en met korting computers of accessoires kopen.

Hier vind je al onze ledenvoordelen

3 Voorkom dubbele verzekering

Als Compleet-lid van De Unie krijg je uitgebreide hulp van onze juridisch experts. Dus loop je tegen vragen, problemen of conflicten aan rond jouw werk of inkomen? Dan zijn wij er voor je! Daar hoef je dus geen rechtsbijstandsverzekering meer voor te hebben.

Dit doen onze juridisch specialisten voor jou

Meer weten

We hopen dat je iets aan deze tips hebt! En wil je meer weten over onze diensten of ledenvoordelen? Neem gerust contact op met ons Service Center. We zijn elke werkdag van 8.30 tot 17.00 uur bereikbaar via sc@unie.nl en 0345 851 963.

Gerelateerde berichten

Word gratis lid