De Unie, in jouw belang

Jouw lidmaatschap

Actievoorwaarden Winactie UnitedConsumers Tanktegoed 2022

03 oktober 2022

Actievoorwaarden UnitedConsumers Bespaarprogramma B.V. en De Unie: maak kans op de € 350,00 tanktegoed

1

De gegevens die nodig zijn voor deelname worden eigendom van UnitedConsumers en De Unie. UnitedConsumers en De Unie zullen de gegevens van de deelnemers behandelen conform de AVG. De gegevens zullen worden gebruikt ter uitvoering van deze actie alsmede voor het toesturen van informatie in het kader van direct marketingactiviteiten, zoals e-mail nieuwsbrieven.

2

Bij deze actie maakt u tot en met 15 november 2022 kans om € 350,00 tanktegoed te winnen bij UnitedConsumers, wanneer u zich inschrijft voor de voordeelnieuwsbrief van UnitedConsumers via De Unie en voor het light- lidmaatschap van De Unie.

3

Indien u reeds (light) lid bent van De Unie, dan volstaat inschrijving voor de voordeelnieuwsbrief van UnitedConsumers via De Unie in de actieperiode.

4

De actieperiode loopt van 15-10-2022 tot en met 15-11-2022 23:59:59 uur.

5

In totaal is er in deze periode 1x € 350,00 tanktegoed te winnen.

6

De winnaar ontvangt in november vanuit UnitedConsumers bericht via het geregistreerde e-mailadres en wordt gepubliceerd op de website van De Unie.

7

Door deelname aan deze actie verleent de prijswinnaar toestemming aan UnitedConsumers en De Unie om zijn/haar naam, evenals mogelijke foto’s van de prijsuitreiking voor promotionele doeleinden met betrekking tot deze actie te gebruiken.

8

De winnaar ontvangt het tanktegoed in het online bespaartegoed bij UnitedConsumers. Om het tegoed toe te kunnen kennen dient de winnaar de UnitedConsumers tankkaart aan te vragen.

9

Daarnaast dient de winnaar na 15 november nog steeds ingeschreven te zijn voor de voordeelnieuwsbrief van UnitedConsumers en ingeschreven te zijn als (light) lid van De Unie.

10

Per inschrijving mag 1 keer meegedaan worden. Dubbele emailadressen worden verwijderd.

11

Als u reeds ingeschreven bent bij UnitedConsumers als nieuwsbriefabonnee of als deelnemer, bent u uitgesloten van deelname.

12

UnitedConsumers en De Unie behouden zich het recht voor om de deelnemer uit te sluiten van de actie wanneer hij/zij niet conform deze actievoorwaarden handelt.

13

UnitedConsumers en De Unie zijn niet aansprakelijk voor enige schade, direct en/of indirect, voortvloeiende uit of op enige andere wijze verband houdende met deze actie.

14

UnitedConsumers en De Unie behouden zich het recht voor om de actie op ieder moment zonder opgaaf van redenen te beëindigen en/of de gecommuniceerde regels, actieperiode en voorwaarden te wijzigen.

15

Aan deze voorwaarden kunnen geen andere rechten worden ontleend, dan hierin aangegeven.

16

Over de uitslag van deze Actie kan niet worden gecorrespondeerd.

17

Op deze voorwaarden is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

Door inschrijving binnen de actieperiode verklaart u zich akkoord met deze actievoorwaarden.

 

Gerelateerde berichten

Word gratis lid