De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

Zorg van de Zaak: Verslag cao-onderhandelingen

11 oktober 2022

Afgelopen week waren de eerste onderhandelingen voor een nieuwe cao. Hieronder een kort verslag van de onderhandelingen.

Ontvang jij onze nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan snel in.

Voorstellen

De Unie en de andere bonden hebben de voorstellen besproken met de werkgever. Zo hebben we gesproken over de loonsverhoging, de thuiswerkvergoeding en een generatieregeling. Ook 5 mei en ouderschapsverlof hebben we besproken. Je kunt hier de voorstellen teruglezen. Zorg van de Zaak heeft een toelichting gegeven over waar het bedrijf staat. De volgende onderhandelingen zijn op 24 oktober. We krijgen dan een reactie van Zorg van de Zaak op onze voorstellen.

Enquête

In de voorstellenbrief komt ook de salarisverhoging aan de orde. We zijn benieuwd hoe jij dat ziet. Daarom de vraag of je een kleine en korte enquête wil invullen. Je kunt hier de enquête invullen. De link kun je ook doorsturen naar je collega’s.

Contact

We houden je op de hoogte. Als je vragen hebt naar aanleiding van dit bericht dan kun je contact opnemen met de belangenbehartiger, Harma Pethke, via e-mailadres
harma. pethke@unie.nl

 

[print_link]

Gerelateerde berichten

Zorgverzekeraars: Een update over pensioen

In deze bericht vind je een terugkoppeling van recente overleggen tussen zorgverzekeraars, vakorganisaties en pensioenfonds over een nieuwe pensioenregeling voor…

Word gratis lid