De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

Zorg van de Zaak: Cao

23 januari 2024
Zorg van de zaak

In de afgelopen periode konden de leden stemmen voor een nieuwe cao. De leden van De Unie hebben precies evenveel voor als tegengestemd.

Sluit je nu aan bij De Unie. Dat kan al vanaf 0,-

 

Cao

Wij hebben ook gekeken hoe de andere bonden hebben gestemd. Zowel de LAD als de interne werknemersvereniging Zorg van de Zaak hebben ingestemd. De Unie wil ook graag vertegenwoordigd zijn aan tafel. Daarom is na intern beraad besloten om deze cao ook te ondertekenen.

De nieuwe cao loopt van 1 januari 2024 tot en met 31 december 2025. Gedurende deze periode worden de salarissen verhoogd met 4% en 1% in 2024, en 3% en 1% in 2025. Daarnaast worden de thuiswerkvergoeding en de reiskostenvergoeding verhoogd en zijn er diverse werkafspraken gemaakt.

Vervolg

Er wordt nu gewerkt aan de teksten van de cao. Zodra er overeenstemming is over de cao-teksten is de nieuwe cao een feit.

Als je vragen hebt naar aanleiding van deze nieuwsbrief kun je de belangenbehartiger, Harma Pethe, mailen op harma.pethke@unie.nl.

Gerelateerde berichten

Zorg van de zaak

Zorg van de Zaak: cao-resultaat

In de afgelopen periode hebben we een aantal gesprekken gevoerd. Afgelopen week hebben we een resultaat bereikt voor een nieuwe…

Word gratis lid