De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

VodafoneZiggo: resultaten cao-enquête

12 januari 2024

Afgelopen november 2023 zijn de voorbereidingen voor de nieuwe cao-onderhandelingen gestart. Zoals ook bij de vorige cao en het sociaal plan wordt hiertoe het DigiC-proces doorlopen. Dat betekent dat alle werknemers hebben mogen meepraten over de inzet voor de onderhandelingen én mogen ook straks meestemmen over eindresultaat van de onderhandelingen.

Sluit je nu aan bij De Unie. Dat kan al vanaf 0,-

 

Inmiddels heeft het onderzoeksbureau InnerVoice de resultaten van het onderzoek toegelicht en toegestuurd. 45% van de werknemers hebben meegedaan aan de enquête die op basis van de eerdere panelgesprekken is samengesteld. Een mooi resultaat! Volgende week woensdag volgt eerst een terugkoppeling aan de deelnemers van de panelgesprekken waarna het rapport ook gedeeld zal worden met de medewerkers. Houd onze website in de gaten voor meer informatie.

Wij bestuderen op dit moment de resultaten en zullen deze gebruiken om onze inzet voor de aankomende onderhandelingen te formuleren. Graag lichten we die aan de medewerkers toe in een webinar op vrijdag 19 januari aanstaande om 11.00 uur. Kun je er niet bij zijn? Geen probleem, het webinar wordt opgenomen en zal via onze website www.unie.nl/vodafoneziggo teruggekeken kunnen worden. Dit is de link naar het webinar: Webinar-VodafoneZiggo-De Unie-inzet-cao  (dit is een .ics agenda bestand, zo kun je de meeting opslaan in de agenda en kun je het niet vergeten).

Contact

Zijn er vragen of opmerkingen naar aanleiding van dit bericht, neem dan contact met ons op via vodafoneziggo@unie.nl

 

 

Gerelateerde berichten

Word gratis lid