De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

VGZ: Start cao-onderhandelingen

06 oktober 2023

De huidige cao loopt eind dit jaar af. Voor De Unie is dit aanleiding om samen met de leden tot een goede inzetbrief te komen.

Werk jij bij VGZ? Word nu gratis compleet lid!

 

Samen met de kadergroep hebben zijn er voorbereidingen getroffen en hebben we een concept-inzetbrief opgesteld. Hierbij hebben we ook gekeken naar de voorstellen van vorig jaar en deze vergeleken met het bereikte resultaat. De onderwerpen waar we geen akkoord over hebben bereikt zijn meegenomen in de nieuwe concept-inzetbrief.

De kracht van een goede inzetbrief wordt mede bepaald door de betrokkenheid van de leden. Dus de input is belangrijk. Graag willen we van de leden weten wat zij belangrijk vinden. Het zijn tenslotte hen arbeidsvoorwaarden.

Je kunt de concept-inzetbrief hier lezen. Heb jij idee├źn, voorstellen of opmerkingen laat het de belangenbehartiger weten!

De leden hebben een uitnodiging ontvangen om te reageren tot en met 16 oktober 2023. Daarna zullen we de input verwerken in de inzetbrief waarmee we de onderhandelingen ingaan.

De volgende data voor overleg zijn gepland:

  • 19 oktober
  • 31 oktober
  • 20 november

Na afloop van ieder overleg zullen we de leden informeren over het verloop van de onderhandelingen.

Als je vragen of opmerkingen hebt, kun je contact opnemen met Harma Pethke (belangenbehartiger) via email harma.pethke@unie.nl

Gerelateerde berichten

VGZ: Een nieuwe cao

In de afgelopen periode hebben leden kunnen stemmen voor een nieuwe cao. Een overgrote meerderheid heeft ingestemd. Ook de leden…

Word gratis lid