De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

VGZ Start cao-onderhandelingen

08 oktober 2022

Bij VGZ starten de onderhandelingen voor de nieuwe cao binnenkort. Wil je de onderhandelingen voor jouw nieuwe cao echt op de voet volgen en straks meestemmen? Schrijf je dan nu in voor een jaar gratis volledig lidmaatschap!

CAO

De huidige cao loopt tot 1 januari 2023. De Unie onderhandelt nu over jouw nieuwe arbeidsvoorwaarden, waaronder uiteraard het loon. De Unie gaat voor een loonverhoging in lijn met de inflatie. Ook willen wij het huidig sociaal plan ongewijzigd verlengen. Of die salarisverhoging er ook komt? Jij kunt dat mee bepalen! Als lid heb je direct stemrecht over de uitkomst van de cao-onderhandelingen.

Gratis lid van De Unie!

In de lopende cao hebben wij de afspraak gemaakt dat VGZ jouw lidmaatschap voor het eerste jaar volledig betaalt. Jij word lid en wij regelen de rest (jouw gegevens delen wij niet met je werkgever)! Dit aanbod is voor nieuwe leden en geldt alleen als je op dit moment werkzaam bent bij VGZ. Je mag slechts éénmaal gebruik maken van dit aanbod. Door gebruik te maken van dit aanbod geef je De Unie toestemming om na afloop eenmalig een verlengingsaanbod te doen.

Word nu gratis lid

Gerelateerde berichten

VGZ: Een nieuwe cao

In de afgelopen periode hebben leden kunnen stemmen voor een nieuwe cao. Een overgrote meerderheid heeft ingestemd. Ook de leden…

Word gratis lid