De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

VGZ: onderhandelingsresultaat sociaal plan

12 januari 2021

Sociaal plan VGZ

De Unie komt met VGZ een doorlopend sociaal plan overeen om een voorziening te hebben voor de situatie dat jouw werkgever een reorganisatie wil doorvoeren. In 2020 is een onderhandelingsresultaat bereikt voor een nieuw sociaal plan. Het onderhandelingsresultaat kun je hier lezen.

Ontvang jij onze nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan snel in.

Stemmen

Het is aan de leden van De Unie om vast te stellen of dit sociaal plan tot stand komt. Ook de andere vakorganisaties leggen het onderhandelingsresultaat aan hun achterban voor. De Unie-leden kunnen stemmen tot en met 26 januari 2021 om 12.00 uur. De Unie legt het onderhandelingsresultaat met een positief advies voor aan de leden.

Gratis een jaar lid!

In je cao hebben we samen met VGZ afgesproken dat medewerkers van VGZ die voor het eerst lid worden van De Unie, het eerste jaar betaald krijgen door VGZ. Je ontvangt dus geen rekening, dat regelen wij rechtstreeks met VGZ en na een jaar stopt je lidmaatschap automatisch. Als lid heb je direct stemrecht en je kunt dus mee beslissen over het nieuwe sociale plan. Schrijf je snel in!

Vragen

Een toelichting op het onderhandelingsresultaat kun je hier lezen. Zijn er vragen? Dan kun je uiteraard contact met mij opnemen. Ik ben bereikbaar via e-mail: inge.de.vries@unie.nl of bel via 06-5252 2091.

 

[print_link]

Gerelateerde berichten

VGZ: Een nieuwe cao

In de afgelopen periode hebben leden kunnen stemmen voor een nieuwe cao. Een overgrote meerderheid heeft ingestemd. Ook de leden…

Word gratis lid