De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

Verzekeringbranche: Online ledenvergadering op 6 november 2020

02 november 2020

Heb jij je al aangemeld?

Op vrijdag 6 november 2020 om 13.00 uur organiseert De Unie een online-ledenvergadering. In deze ledenvergadering kun je vragen stellen over de cao-onderhandelingen, met andere Unie-leden discussiƫren en meebepalen wat de koers is voor de volgende onderhandelingen. Je hebt inmiddels een e-mail gehad om je aan te melden voor deze vergadering. Op 6 november ontvangen de leden die zich hebben aangemeld een link voor een vergadering in Teams.

Voortgang van het overleg

De onderhandelingen over jouw cao zijn al maanden gaande, maar het lukt niet om met alle partijen tot een onderhandelingsresultaat te komen. Op 9 oktober ontving je bericht van De Unie over de voortgang van de cao-onderhandelingen en de onderwerpen die een rol spelen in het overleg. De belangrijkste meningsverschillen gaan over:

  • De structurele salarisverhoging;
  • Een regeling om oudere medewerkers te helpen hun pensioen op een gezonde wijze te bereiken.

Voor De Unie is het belangrijk om goed te weten wat wij voor onze leden, voor jou dus, moeten bereiken. Laat daarom je stem horen op onze online-ledenvergadering.

Contact

Als je vrijdag 6 november verhinderd bent dan kun je natuurlijk op een ander moment contact met mij opnemen. Ik ben bereikbaar via e-mail: inge.de.vries@unie.nl of bel 06-5252 2091.

 

[print_link]

Word gratis lid