De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

VDL Nedcar: Uitnodiging ledenraadpleging

13 juni 2023

We hebben na meerdere stakingen, eindelijk een onderhandelingsresultaat kunnen bereiken over een verbeterd sociaal plan. Het resultaat kun je hier lezen.

Sluit je nu aan bij De Unie. Dat kan al vanaf 0,-

We hebben onze leden uitgenodigd voor de ledenvergaderingen van gezamenlijke bonden op  donderdag 15 juni 2023.

Er zijn een tweetal sessies:

  • 12.15 tot 13.45 uur
  • 15.45 tot 17.15 uur

In deze ledenvergaderingen lichten we de verbeteringen toe waarna de leden schriftelijk tijdens de vergadering kunnen stemmen stemmen. Bij de stemming werken we met stembriefjes waarop je jouw vakbond, naam en lidmaatschapsnummer of postcode noteert. Ook vermeld je op het stembiljet of je voor- of tegen stemt of dat je je onthoudt van stemming.

Ook collega’s die nog geen lid zijn kunnen meebeslissen wanneer zij lid worden van De Unie. Laat deze nieuwsbrief om die reden ook door hen lezen! Collega’s kunnen lid worden door dit inschrijfformulier in te vullen. Dat moet dan vóór de aanvang van de hierboven vermelde ledenvergadering plaatsvinden.

Mening en contact

Heb je vragen of opmerkingen over de nieuwsbrief? Neem dan contact op met de belangenbehartiger Suat Koetloe via suat.koetloe@unie.nl of 06-5252 2061. Heb je een individuele vraag of behoefte aan advies, neem dan contact op met ons Service Center via sc@unie.nl of telefonisch via 0345-851 963. We adviseren je graag!

Gerelateerde berichten

VDL Nedcar: boventallige medewerkers

Op 15 september 2023 heeft een deel van de collega’s van VDL Nedcar ontslag aangezegd gekregen en hun dienstverband wordt binnenkort beëindigd bij VDL Nedcar.  …

VDL Nedcar: Overleg 21 juli 2023

Op 21 juli 2023 hebben we met de directie van VDL Nedcar een overleg gevoerd over de volgende onderwerpen: Vrijwillige vertrekregeling…

Word gratis lid