De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

VDL Nedcar: Update sociaal plan

12 juni 2023

Nadat een aantal verkennende gesprekken met VDL Nedcar hebben we nu voldoende basis gevonden om weer samen met de directie de onderhandelingen voort te zetten. De stakingen hebben zeker ertoe geleid dat VDL Nedcar bereid is om stevige stappen te zetten.

Sluit je nu aan bij De Unie. Dat kan al vanaf 0,-

 

Overleg

Daarbij hebben we de verwachting dat we voortvarend te werk kunnen gaan en dat we je hopelijk op korte termijn een goed, aangepast sociaal plan kunnen voorleggen. We hebben een uitnodiging van de directie ontvangen om morgenmiddag aan tafel te gaan. Na het overleg zullen we de leden natuurlijk informeren.

Hoe verder?

Blijf de mailbox komende dagen in de gaten houden. Laat dit bericht ook door je collega’s lezen die nog geen lid zijn bij De Unie. Laat hen ook zo spoedig mogelijk lid worden bij De Unie, zodat zij ook op de hoogte kunnen worden gehouden van alle nieuwe ontwikkelingen in het onderhandelingstraject voor een beter sociaal plan. Willen zij lid worden, dan kunnen zij dit inschrijfformulier invullen.

Mening en contact

Heb je vragen of opmerkingen over de nieuwsbrief? Neem dan contact op met de belangenbehartiger Suat Koetloe via suat.koetloe@unie.nl of 06-5252 2061. Heb je een individuele vraag of behoefte aan advies, neem dan contact op met ons Service Center via sc@unie.nl of telefonisch via 0345-851 963. We adviseren je graag!

Gerelateerde berichten

VDL Nedcar: boventallige medewerkers

Op 15 september 2023 heeft een deel van de collega’s van VDL Nedcar ontslag aangezegd gekregen en hun dienstverband wordt binnenkort beëindigd bij VDL Nedcar.  …

VDL Nedcar: Overleg 21 juli 2023

Op 21 juli 2023 hebben we met de directie van VDL Nedcar een overleg gevoerd over de volgende onderwerpen: Vrijwillige vertrekregeling…

Word gratis lid