De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

VDL Nedcar: Uitslag ledenraadpleging

16 juni 2023

We zijn verheugd om de uitslag van de ledenraadpleging bekend te maken. Na zorgvuldig tellen van de stemmen en het verwerken van de resultaten, kunnen we met tevredenheid aankondigen dat maar liefst 90% van alle aanwezige leden van de vakorganisaties vóór heeft gestemd en slechts 10% tegen. Dit betreft een gezamenlijke uitslag van alle aangesloten vakbonden. Van onze leden was dit percentage nog hoger. Er was slechts een “tegen” stem. Dit is een overweldigende steun voor het onderhandelingsresultaat.

Sluit je nu aan bij De Unie. Dat kan al vanaf €0!

 

De redactiecommissie zal er nu voor zorg dragen dat het huidige sociaal plan wordt aangepast conform het akkoord, zodat dit door betrokken partijen ondertekend kan worden. Verder willen we benadrukken dat we nauwlettend zullen toezien op de naleving van het sociaal plan door VDL Nedcar. Ook gaat er iedere maand een overleg van vakbonden met directie plaatsvinden om de actuele stand van zaken te bespreken.

We danken onze leden voor de betrokkenheid en het nemen van de tijd om je stem te laten horen. Alle participatie heeft dit proces echt verrijkt en de uitslag weerspiegelt de sterke eenheid en solidariteit.

Hoe verder?

Onze leden blijven wij op de hoogte houden van de nieuwe ontwikkelingen.

Contact

Zijn er vragen op opmerkingen over dit bericht. Neem dan contact op met de belangenbehartiger, Suat Koetloe, via suat.koetloe@unie.nl of op 06-5252 2061. Heb je een individuele vraag of behoefte aan advies, neem dan contact op met ons Service Center via sc@unie.nl of telefonisch via 0345-851 963.

Gerelateerde berichten

Word gratis lid