De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

VDL Nedcar: Uitkomst ledenvergadering acties en vervolgtraject

10 mei 2023

Na de driekwartsledenvergadering van afgelopen maandag 8 mei waarin de leden die aanwezig waren unaniem hebben aangegeven dat zij bereid zijn deel te nemen aan de stakingsacties. Gisteren hebben wij, na instemming van ons bestuur, een ultimatum naar de directie van VDL Nedcar verzonden.

Sluit je nu aan bij De Unie. Dat kan al vanaf 0,-

 

Mocht VDL Nedcar tot aanstaande donderdag 11 mei, 12.00 uur niet ingaan op ons ultimatum dan kunnen we ook deelnemen aan de (stakingen)acties die vanaf maandag 15 mei zouden kunnen plaatsvinden. Vanaf dat moment kunnen de leden ook een stakingsuitkering bij De Unie aanvragen. Hoe en wanneer laten we de leden nog weten.

Nogmaals, als je tot die tijd mee zou willen doen aan de stakingsacties van de andere vakorganisaties tot maandag 15 mei aanstaande dan adviseren we je verlof op te nemen op die dag.

Ook collega’s die nog geen lid zijn kunnen meebeslissen wanneer zij betalend lid worden bij De Unie. Laat daarom dit bericht ook door hen lezen! Willen zij lid worden van De Unie, dan kunnen zij dit inschrijfformulier invullen.

Mocht je naar aanleiding hiervan vragen hebben dan kun je contact opnemen met de belangenbehartiger Suat Koetloe via e-mail suat.koetloe@unie.nl of door te bellen met 06-5252 2061.

 

Gerelateerde berichten

Word gratis lid