De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

UWV: Reminder

21 mei 2024

Op de laatste dag van de cao onderhandelingen, op 25 april 2024, zijn vakorganisaties en UWV er helaas niet uitgekomen.  Het verschil tussen wat De Unie wilde bereiken voor de leden en wat UWV wilde bieden was te groot om te overbruggen. UWV heeft daarop besloten een zogenaamd eindbod uit te brengen.

Sluit je nu aan bij De Unie. Dat kan al vanaf 0,-

 

Informatiebijeenkomst

Heb je vragen over het eindbod en over de cao-onderhandelingen? De Unie organiseert een ledenvergadering op donderdag 23 mei om 16.30 uur. Deze vergadering is online. Sla het webinar op in je agenda, zodat je het niet vergeet!

De leden bepalen

De Unie heeft besloten om de mening van de leden te vragen. Als de leden van De Unie het laatste bod van UWV accepteren, dan komt er alsnog een cao tot stand. De leden van De Unie met een compleet of extra lidmaatschap hebben een stemformulier ontvangen. Stemmen kan nog tot en met donderdag 30 mei 2024.

Sluit je nu aan bij De Unie. Dat kan al vanaf 0,-

 

Contact

Heb je vragen naar aanleiding van dit bericht of vragen over het eindbod van UWV? Neem dan s.v.p.  contact op. Je kunt je vragen mailen naar: mandy.raaijmakers@unie.nl of inge.de.vries@unie.nl

We spreken je graag op 23 mei.

 

 

Gerelateerde berichten

Word gratis lid